Contact

 

Uw naam
Email
Telefoonnummer
Bericht / vraag
Als u contact opneemt via dit formulier dient u akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

 

Route plannen in Google Maps


Of lees hier de routebeschrijving:

Vanaf Amsterdam/ Schiphol/A9:

U neemt afslag Haarlem, u rijdt dan op de A200 richting de stad. Let op, houd links en ga de fly-over op en rijd Haarlem in via Bedrijventerrein ‘Waardepolder’. Volg richting Centrum/ Bloemendaal. Over de brug over het Spaarne gaat u rechtdoor en passeert u aan uw linkerzijde het NS-station. Voorbij het NS-station gaat u bij het stoplicht rechtsaf de Schotersingel op. Deze gaat vanzelf over in de Ostadestraat. Na 100 meter rechtdoor ziet u de kerk recht voor u.

Vanaf Alkmaar/ IJmuiden:

Op de A9 vanaf richting Alkmaar neemt u de A22 richting Haarlem. U passeert de Velsertunnel en na de tunnel neemt u de eerste afslag rechts de N208 op richting Haarlem. U blijft op de hoofdweg, de randweg van Haarlem. Bij de sporthallen en de ijsbaan aan uw rechterhand gaat u bij het het stoplicht linksaf. Op rotonde neemt u de derde afslag en u rijdt dan op de Kleverlaan. Bij het eerste stoplicht gaat u rechtsaf de Velserstraat in waarbij u aan het einde naar links gaat, de Kleverparkweg. Na 100 meter ziet u de kerk aan uw linkerhand.

Te voet vanaf NS-station Haarlem:

Verlaat het station in noordelijke richting, dit is de niet-centrum-kant. Loop langs het station helemaal naar links en steek dan pas bij het voetgangerslicht over. Na het oversteken linksaf het trottoir op. Sla na ca. 150 m rechtsaf en loop over brug en daarna direct linksaf de Schotersingel op. Aan het einde gaat u rechtsaf de winkelstraat in en na 100 meter ziet u de kerk recht voor u.

Parkeren:

Aan de rechterkant van de kerk rijdt u de zij-ingang in. Aan de achterzijde van de kerk vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid.