Een appartement huren in de Heilig Hart Kerk kan al vanaf 2 maanden

Nu ook full serviced appartments, met beddengoed- en wasservice en schoonmaak

Wonen in één van de mooiste panden van Haarlem

Wonen in Haarlem

Heilig Hart Huisvesting BV verhuurt 61 appartementen die in de Heilig Hart Kerk zijn gerealiseerd. We zorgen er graag voor dat onze huurders zich snel thuis voelen in de Heilig Hart Kerk en in Haarlem.

Wij zijn een team van twee.

Agatha Goossen werkt sinds begin 2015 bij ons. Zij organiseert de bezichtigingen en is met haar 'female touch' verantwoordelijk voor de aankleding van de studio's. Ook stuurt zij de schoonmaak van de studio's aan. Zij is voor geinteresseerden en nieuwe huurders het aanspreekpunt op locatie. Ook is zij het aanspreekpunt voor de bewoners in het geval van vragen of suggesties.Agatha is te bereiken via de mail op sales@heiligharthuisvesting.nl of telefonisch op 06-20550866.

André Timmer is de eigenaar en is dagelijks bij het bedrijf betrokken. Administratie, onderhoud, verhuur, marketing en aansturing van het team ligt bij hem. Andre heeft contact met de huurders, voert overleg, en stuurt onderhoudsprogramma's aan. André is uitsluitend per mail te bereiken op info@heiligharthuisvesting.nl.

Voor het schoonmaakwerk in de kerk hebben we ons eigen team van professionele schoonmakers. En voor het onderhoud hebben we ons eigen onderhoudsteam.

 Heeft u verdere vragen over de Heilig Hart Kerk? Bent u geïnteresseerd in een korte rondleiding of wilt u meer weten over de verhuur? Neem dan contact met ons op.